Vil du ændre udtryk i dit hjem – så udskift dine døre

12 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Synes du, der skal ske noget nyt, bryder du dig ikke om dine døre eller er der for meget larm, kan du overveje om du skal udskifte dine døre. Dine døre har betydning for det endelige udtryk i din bolig som dine møbler, farven på væggene og dine malerier. Derfor kan du med fordel udskifte dem, hvis du ikke syntes de passer ind til de virtuelle udtryk du gerne vil have i din bolig.

Samtidig kan du overveje om de skal være større end de nuværende eller hvis de er celledøre, at udskifte dem med massive døre og dermed få en bolig der er bedre isoleret. Du kan se flere eksempler her https://klarfonster.se/dorrar.

Dörrar

Få råd og vejledning

Når du skal have nye døre, er det vigtigt at du sikrer dig at de bliver mål op korrekt, for som udgangspunkt kan de ikke byttes, med mindre at det skyldes en fejl fra producentens side. Du kan heller ikke bare købe en ny dør og forvente at den passer ind, der hvor den gamle sad. Du skal også have udskriftet dine karme, som kommer sammen med døren. 

Det er noget din tømrer kan råde og vejlede dig med. Også om du med fordel kan få en dør der isolerer mere. Det er døre, der med fordel kan udskiftes i badeværelset, bryggers og i sove- og børneværelset. Det vil mindske larmen i din bolig. Ikke en uvæsentligt ting, hvis du har børn.

Er det dine udvendige døre, vil det samtidig give den fordel at din varmeregning vil blive mindre, da der ikke slipper så meget varme ud. Her er det dog vigtigt at du husker at du så skal lufte ud dagligt. Mindst to gange dagligt og der skal være gennemtræk. Det skyldes, at luften ikke selv kan udskiftes og sker det ikke, kan der komme fugt og skimmelsvamp.

Flere Nyheder