Drømmer du om snart at komme en tur til London, er du måske begyndt at overveje, hvad du skal opleve, når du er derovre. Du kan selvfølgelig tage ind og se nogle af de klassiske seværdigheder, men hvad med at prøve nogle andre oplevelser? Nogle, som det ikke er alle, der får, når de er i London. Vi kommer ind på tre her. 

1. Tag til en fodboldkamp

En virkelig god måde for dig at komme i kontakt med briterne på er ved, at du tager til en fodboldkamp. Der kan du stå og heppe sammen med dem – og selvfølgelig få en øl. Selv hvis du ikke interesserer dig det mindste for fodbold, vil det faktisk være en stor oplevelse for dig.

Hvis du interesserer dig for fodbold, går du sikkert også lidt mere op i, hvilke hold du ser spille mod hinanden. En god måde for dig at sikre dig billetter til nogle af de større kampe er ved, at du booker din rejse gennem fodboldpakker.dk. Det er et rejsebureau, der har specialiseret sig i at arrangere fodboldrejser med fly og hotel

2. Sejl med en narrowboat

Rundt om London og over en stor del af England ligger et helt netværk af kanaler. De smalle kanaler bliver besejlet af narrowboats, aflange både, der er smalle nok til, at de kan passere ved siden af hinanden på kanalerne. Samtidig er de lange nok til, at der kan være et lille hjem inden i dem.

Der er flere og flere englændere, der er begyndt at bo i narrowboats for at slippe for de høje huspriser i byerne. Som turist har du mulighed for at leje en narrowboat og bo i. Du kan sejle fra sted til sted og prøve at bo forskellige steder rundt om London. Det giver dig helt sikkert også et andet perspektiv på den britiske hovedstad.