Tips ved køb af LED-belysning

24 januar 2019
Anders Lundtang Hansen
Tips ved køb af LED-belysning

Der er mange forskellige grunde til at købe LED-belysning i forskellige former.

Det kan være, man har i tanke at investere i lyskæder i almindelig hvid/gullig farve, eller man kunne tænke sig den i forskellige kulørte LED-pærer i afveksling på kæden.

Lysten kunne også pege sig i retning af, at man gerne vil have de moderne LED-lamper, som kan minde om rigtigt lys i form af stearinlys, vokslys, petroleumslamper og videre.

Grundene til at investere i disse er nemlig mange.

For det første er der penge at spare på disse LED-lamper, da de ofte ikke bruger så meget strøm, som almindelige pærer og lamper gør. Hvis man endda har en LED-enhed, hvor man kan regulere lyset, så er man også foran på point med at spare penge og skåne miljøet, da denne mulighed ikke er at finde ved mange almindelige komponenter.

Man skåner både miljøet ved ikke at udlede så meget strøm, men man forurener heller ikke ved at udlede fossile brændstoffer, som man skal bruge ved en almindelig petroleumslampe for eksempel. Og så slipper man også for en potentiel brandfare ved levende lys.

Så de gode forudsætninger på længere og kortere sigt er mange, specielt nu hvor man kan få LED-varianter af almindeligt lys, som vi var inde på tidligere, som til forveksling kan ligne de genkendelige produkter i standardversion.

Dog kommer her lige nogle gode råd til, hvad du skal gøre, når du vil overgå til LED eller blot udskifte nogle lyskilder til LED-belysning.

Bemærk, om du har at gøre med et LED-apparat, der bruger strøm eller batteri. At købe LED-belysning, hvor man ikke havde tænkt på en strømkilde, kan blive en kilde til irritation.

Skaf dig også nogle reservedele for eksempel i form af reserve-pærer, for det ville være surt at skulle starte en hyggelig stund med LED-belysning, og så er pæren gået død, og den nærmeste butik har lukket.

 

Flere Nyheder