Vinsmagning er en super hyggelig oplevelse for både garvede vin elskere og dem, der drikker vin en gang i mellem. Det er en god mulighed for at smage forskellige vine og finde ud af, hvad man er mest til. Måske bliver man overrasket! Desuden er det også bare en hyggelig oplevelse, hvor man kan være social sammen og snakke om vinene. Der findes utrolig mange steder i København, hvor du kan komme på vinsmagning. Men hvor får du den mest hyggelige oplevelse? Læs med her.

Derfor skal du tage på vinsmagning

Når du vil prøve noget nyt og sjovt med vennerne eller kæresten, så er vinsmagning et oplagt valg. Det er noget andet, end bare at tage ud og spise, hvor I plejer og så bestille det samme glas vin fra listen. På en vinsmagning får i en skøn oplevelse, som I sammen kan huske tilbage på. 

Eksklusiv vinsmagning hos Vinværten

Vinværten Gothersgade i København er en super hyggelige vinbar med vin og tapas. Her kan I få en virkelige skøn vinsmagning med mange delikate vine. 

En vinsmagning hos Vinværten består af min. 2 personer. Hvis man er 10 personer eller flere, kan man endda få et privat lokale. Smagningerne er med enten 6, 8 eller 10 vine. Man kan også få sammensat en special smagning ved at kontakte vinbaren. Vinene kommer med kokkens hapsere, som er specielt udvalgt til at passe til vinene.

Læs mere og book her: https://vinvaerten.dk/vinsmagning/

Hvis man vil nyde lidt ekstra godt til vinen, tilbyder vinværten også, at man kan bestille tapas til vinsmagningen. Det kan kun varmt anbefales!

Selve vinbaren er utrolig hyggelige at være i. Her kan I være sociale, hygge jer og snakke om alt mellem himmel og jord, mens I nyder jeres delikate vine. Personalet kan naturligvis fortælle jer, alt hvad I vil vide om de forskellige vine.