Skal du have hjælp til hus og have?

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er mange ting, som man kan klare selv med ens hus og have, for man er i sin bedste alder, og man har netop anskaffet sig et hus med have, fordi man havde en masse planer for begge dele, som man har tænkt sig at udvikle gennem tiden.

Faktisk var det med vilje, man købte et mindre ramponeret sted, for man så potentiale, hvor andre bare så kedeligt arbejde, for pligter med hus og haven behøver ikke være de samme med samme resultat, når man kan ende med at gøre det til noget særligt, hvor der sker noget nyt hver gang.

Dog opdager man så, at man måske har mere grønne fingre, end man er en håndværker eller omvendt, så ikke fordi man decideret ender med at forsømme det ene frem for det andet, men man får slet ikke lavet det, som man havde drømt om og forestillet sig.

Hus & Have

Det er helt fair, at man ikke kan alt med huset og haven

Man kan ellers godt finde ud af at bruge det værktøj, som man har anskaffet sig, men man føler bare, det er svært at komme fra den indledende fase og så bevæge sig i retning af at få lavet det, som man drømmer om.

Og det er ikke noget, som man har tænkt sig at opgive, for nu har man jo det her hus og den her have, men man støder bare gang på gang panden mod muren.

Det hjælper ikke at se videoer om, hvordan man skal gøre, så der er ikke andet for, end at man må få professionelle folk til at hjælpe en nogle gange.

Det behøver jo ikke være til det hele, og man mister ikke noget ved at lade andre gøre det, for nogle mennesker er bare bedre til noget, end man selv er – og sådan er det.

Flere Nyheder