Professionelt udstyr til overvågning af butik

12 januar 2019
Astrid Pedersen
Professionelt udstyr til overvågning af butik

Som selvstændigt erhvervsdrivende med egen butik er det vigtigt at sikre sig imod såvel indbrud som butikstyveri. Mange butiksejere vælger at sikre vinduer med enten gitre eller jalousidøre i kraftigt metal, påsætte beskyttelsesfilm på ruderne, og armere disse med et alarm system. Dette beskytter også i høj grad imod indbrud – men hvis du for alvor vil sikre din butik, også inden for dennes åbningstid, bør du overveje at investere i overvågning.

Video overvågning mod indbrud, hærværk og butikstyveri

Butikkens facade er heller ikke nødvendigvis sikret imod hærværk som for eksempel grafitti, blot fordi du sikrer vinduer og døre imod indbrud. Det er rigtig ærgerligt at skulle punge ud til fjernelse af grafitti fra vinduer og murværk, især hvis dette forekommer hyppigt. Med et synligt opsat udendørs videokamera kan du optimere din overvågning, således at denne får en afskrækkende effekt. En potentiel hærværksmand ville vide, at han blev optaget på video, og dernæst lettere ville kunne pågribes af ordensmagten.

Det samme gælder for indbrudstyve, som heller ikke ønsker at havne på dine video optagelser, til glæde for politiet, som ville få en nem opklarings tjans. Skulle din overvågning mod forventning ikke tjene sit formål som advarende funktion, er du stadig bedre stillet, hvis du kan dokumentere indbrud, tyveri eller hærværk med en optagelse fra dine kameraer. Politiet vil få et tydeligt signalement at gå efter, og dit forsikrings selskab kan drage nytte af dine optagelser i forbindelse med udmåling af erstatningens størrelse.

Find udstyr til udendørs og indendørs overvågning hos DKKamera

Hvis du er i markedet efter videokamera til overvågning, kan du i den online shop på dkkamera.dk finde overvågnings udstyr i høj kvalitet – til aldeles rimelige priser. DKKamera er leveringsdygtig i en bred vifte af produkt pakker, som hver især indeholder alt nødvendigt udstyr til opsætning og implementering af professionel overvågning. Se det store udvalg på https://dkkamera.dk 

Flere Nyheder