Når du står for at skulle sende en pakke skal du ikke længere vente i lang kø på posthuset. Du har nemlig mulighed for at foretage forsendelsen fra en pakkeshop i nærheden af dig.

Hvad er en pakkeshop?

En pakkeshop er et indleveringssted til forsendelse af pakker. I en pakkeshop kan du indlevere dine pakker til forsendelse med et af de større fragt selskaber i Danmark, for eksempel PostNord, DAO, DHL, GLS, UPS, Bring eller TNT.

Hvor man i gamle dage skulle stå i kø på posthuset for at få lov at sende i pakke er der den dag i dag langt flere muligheder. Nu om stunder findes der pakkeshops i en lang række dagligvarebutikker, supermarkeder, kiosker, stormagasiner og indkøbscenter over hele Danmark samt på visse tankstationer.

Dette betyder ikke blot at du med sikkerhed kan finde en pakkeshop i nærheden af din bopæl eller din arbejdsplads. Det betyder også at vinduet for forsendelse er langt større, da en pakkeshop har mere fleksible åbningstider end et posthus. Og så slipper du for at skulle køre langt eller gå tidligt fra arbejde for at kunne nå på posthuset når du skal hente eller sende en pakke.

Send pakker med Bring – en pålidelig udbyder af fragt og distributions service

Det oprindeligt norske fragtfirma Bring har igennem de sidste år etableret sig i Danmark, og er på kort tid blevet et af danskernes foretrukne fragt og distributions selskaber. Du kan være sikker på at din pakke er i trygge og professionelle hænder når du lader Bring varetage forsendelsen. Og så har Bring også masser af indleveringssteder rundt omkring i landet.

Bestil din forsendelse og Bring pakkelabel online

Inden du styrter ned i din lokale Bring pakkeshop med din pakke er det vigtigt at denne er forsynet med et Bring pakkelabel. Bestil dette på købpakkelabel.dk