Wall stickers er en flot og elegant måde at friske væggene i stuen, køkkenet, gangen, børne værelset eller måske endda bade værelset op på. Hvis du ikke lige har mod på selv at male dyre- eller blomster motiver eller inspirerende citater på væggen, er det nærliggende at bruge wall stickers til formålet. Uanset om du er mest til verdens kort, pandaer, smukke og kunstneriske Banksy motiver eller motiverende citater og filosofiske lære sætninger, kan du finde en eller flere wall stickers, som kan tilfredsstille dine behov.

Wall stickers fås i mange størrelser med varierende motiver, og i enten farve eller sort / hvid. Du kan vælge helt enkle wall stickers med plante motiver til at dekorere dit hygge hjørne med, eller søde dyr og fugle til børne værelset. En flot wall sticker i form af en uge plan eller mad plan pynter i køkkenet, samtidig med, at den opfylder et praktisk formål. På en tavle wall sticker kan du bruge helt almindeligt tavle kridt – wall stickeren er nem at gøre ren, og fås i flere forskellige størrelser og udformninger. Tavle wall stickers er oplagte til den travle børne familie, som skal holde styr på familie medlemmernes planer og gøremål.

Banksys enkle, sort / hvide motiver egner sig utroligt godt til wallstickers, så hvis du leder efter en måde at få Banksys kunst på dine vægge uden at skulle give en formue for en dyr plakat eller reproduktion, kan du vælge en smart wall sticker. I Banksys kunstneriske og kreative verden finder du såvel bevæbnede pandaer som aber med forklæder, zebraer, som får vasket striberne, og rotter med rengørings vanvid. En super morsom måde at brige kunst ind i hverdagen på.

Find samtlige motiver på wallstickers i web shoppen på https://sohu-shop.dk/shop/wallstickers-62s1.html til rimelige priser, og få en gratis smagsprøve med ved dit køb.