Mandestripper til polterabend fra poledancer.dk

25 juli 2017
Astrid Pedersen
Mandestripper til polterabend fra poledancer.dk

Er du træt af, at det kun er mændene, der må have lidt morskab med en stripper til polterabend? Kunne du godt tænke dig at overraske din søster, din veninde, eller måske en kær kollega, med et flot og sensuelt strip show til hendes polterabend, runde fødselsdags fest – eller måske bare give dine veninder og bekendte en ekstra flot poledance opvisning, som med garanti kan løfte stemningen til single festen?

 

Så er der hjælp at hente. For nu kan du alliere dig med en mandestripper, som ikke svarer til de kendte fordomme om en halv lummer mandsperson, som bare smider tøjet for penge. På poledancer.dk finder du udelukkende smagfuld, rutineret og erfaren mandestripper, som tilmed er veltrænet og har gjort det til sin klare mission at give dig og dine veninder en seriøs omgang eye candy – og mere til.

 

For denne mandestripper kan andet og mere end blot at vise sin hel- eller halv nøgne krop frem. En dygtig mandestripper tager nemlig sit embede alvorligt, og går op i at fremstå professionel, velsoigneret og – frem for alt – som en gentleman. Alle skal have en god aften i selskab med mandestripperen, og derfor kan du trygt hyre en mandestripper fra poledancer.dk til din venindes polterabend – der er nemlig nul risiko for, at det går hen og bliver pinligt, akavet, eller grænse overskridende. Selv om du på forhånd har aftalt et program med din mandestripper, og måske købt den fulde pakke bestående af body tequila, flødeskum, lap dance og Full Monty strip (hvor end ikke underbukserne får lov at blive på), vil den rutinerede mandestripper til hver en tid kunne ændre koreografien, skulle han fornemme, at én eller flere af aftenens gæster føler sig ilde til mode over programmet.

 

Kig ind på poledancer.dk og læs mere om mandestrip til polterabend!

Flere Nyheder