Måltidskasser med retter hele familien kan lide

11 januar 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du mangler tid til fremstilling af familiens aftensmåltider i hverdagen, er det værd at overveje alternativerne til selv at tilberede samtlige retter fra bunden.

Du behøver ikke at skulle købe dyr fastfood eller frysemad i supermarkedet. Du kan faktisk servere hjemmelavet mad for familien hver eneste dag med hjælp fra en måltidskasse.

Hvilke typer måltidskasser kan man abonnere på?

Der findes rigtig mange forskellige måltidskasse modeller på markedet. Visse måltidskasser er indrettet efter bestemte spisevaner. Således kan du få både veganske og vegetariske måltidskasser, som ikke indeholder kød, mælk, æg eller lignende. I en sådan måltidskasse vil indholdet typisk bestå af grøntsager i form af rodfrugter, bladgrønt, nødder, bønner, bælgfrugter og lignende.

Der ud over findes der måltidskasser tilpasset kunder med særlige allergier. I disse måltidskasser vil du ikke finde eksempelvis nødder, mælkeprodukter, eller madvarer indeholdende gluten.

Du kan også vælge en måltidskasse som er tilpasset netop din diæt, hvad enten den består i low carb high fat, 5-2 modellen eller Atkins kuren. Og endelig er der de populære all round måltidskasser med gode, danske måltider som er lette at fremstille.

image

Find den rette måltidskasse til din og din families behov

Hvis du er på udkig efter en måltidskasse som kan hjælpe dig med at spare tid på din daglige madlavning bør du vælge med omhu. Det er jo vigtigt at både store og små familiemedlemmer kan lide det færdige resultat. Og så er retterne i en typisk familievenlig måltidskasse typisk nemme og hurtige at fremstille.

Du kan for eksempel med stor fordel tjekke måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad. Disse måltidskasser er særligt sammensat med henblik på børnefamilier. Og retterne er så nemme at fremstille at selv familiens yngste kan være med i køkkenet.

Se ugens indhold af måltidskasserne Kokkens Grønne Kasse og Kokkens Familiekasse fra Kokkens Hverdagsmad på hjemmesiden kokkenshverdagsmad.dk.

Flere Nyheder