Lyt og læs på samme tid

Bøger giver dig adgang til en fantastisk verden

Det er skønt at læse bøger. Du har sikkert selv læst en masse spændende bøger om alt mellem himmel og jord. Det kan være krimier, biografier, børnebøger eller måske faglitteratur. Der er stort set ingen grænser for, hvilke emner du kan finde bøger om.

Du kender garanteret også det, at du er gået i gang med en bog, som du bare ikke kan slippe igen. På engelsk kalder man sådan en bog for en “page turner”. Det vil sige en bog, hvor du bare er nødt til også at læse næste side, for det er så spændende, hvad der mon sker.

Det kan også være at du interesserer dig for blomster, fisk, frimærker eller rejser. Så er det også perfekt, hvis du finder den god bog, som omhandler lige præcis det emne.

Det tager tid at læse en god bog

En bog læser ikke sig selv. Du skal bruge noget tid på den, og du kan ikke bare scanne den med din mobiltelefon, og så er den afsluttet. 

Det tager naturligt nok noget tid. Især hvis du er startet på en mursten på 500 sider, som kræver din fulde opmærksomhed, hvis du skal igennem dem. Og tid er ikke noget, som vi har for meget af.

Men hvordan får du så læst en bog, hvis du ikke har tid?

Løsningen er at du streamer e-bøger

Du kan streame tusindvis af bøger på nettet. Du skal blot downloade en app, betale et abonnement og bom, så har du adgang til et utal af bøger inden for alle gernrer. Det eneste du behøver er et par høretelefoner, så kan du lytte til bøger, når som helst du lyster.

På den måde kan du lave en masse ting, samtidig med at du lytter til en god bog.

Du kan selvfølgelig også vælge at læse din e-bog på almindelig vis. Så sætter du dig bare godt til rette i sofaen eller lænetolen, som du ville gøre med en almindelig bog. Fordelen er, at du ikke skal ud og købe en fysisk bog, eller vente på at den kommer hjem, efter du har bestilt den. 

Med e-bøger kan du stå op lørdag morgen og bestille en bog, som du pludselig får lyst til at læse.

Det kan ikke gøres nemmere.