Køb døre på mål på nettet

25 august 2021
Emilie Jacobsen

Har dine døre nogle specielle mål, kan det være, at du tænker, at det vil blive meget dyrt for dig at få nye lavet. De skal jo speciallaves, og det kræver sikkert, at du får en tømrer eller snedker til at hjælpe dig med det. Sådan er det dog langt fra. I dag har du nemlig også mulighed for at bestille døre på mål på nettet. På den måde skal du altså bare taste målene ind – og så bliver dørene fremstillet og sendt til dig. Nemmere kan det næsten ikke være. Der er altså ingen grund til at vente med at få bestilt nogle nye døre. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille indvendige døre på mål, er online-doere.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for døre. Du kan derfor både finde standard døre og andre typer af døre hos dem. Læs mere her

Vælg det rette udseende til dine døre 

Udover at du skal måle dine døre, så de kan få de rette mål, skal du selvfølgelig også vælge udseende til dine døre. Det kan jo være meget forskelligt, hvordan du gerne vil have, at dine døre ser ud. Det kommer jo helt an på, hvordan din bolig ser ud. Det vigtigste er jo, at dørene kommer til at passe til resten af boligen, så det ser naturligt ud, at de er der. 

Hos online-døre.dk kan du både bestille enkelt- og dobbeltdøre efter mål. Dermed kan du altså få en dørbredde, der passer til din bolig. Det kan være en fordel nogle steder at have en dobbeltdør. Det kan være med til at skabe en bedre sammenhæng mellem rummene, samtidig med at du bedre kan komme fra det ene rum til det andet. Du mister dog ikke muligheden for at lukke af mellem rummene, hvis du ønsker det. 

Flere Nyheder