Kend de gode tricks når du lejer bil i Horsens

19 april 2021
Maya Hindsberg

Når du skal leje en bil, så er det altid en god ide at lave noget forberedelse. Det er nemlig den bedste måde at få et godt forløb, uden for mange problemer og uden trælse og uforudsete udgifter. Der er ikke nogen, der synes det er sjovt med billeje i Horsens, som er dobbelt så dyrt som forventet. Det er derfor blandt andet en god ide at leje bilen hjemmefra. På den måde har du rig mulighed for at danne dig et godt overblik, sammenligne priser og forsikringsvilkår. Det kan også give dig bedre mulighed for at finde en biludlejer, som du er tryg ved. Enten fordi du har haft tid til at få anbefalinger fra familie og venner, eller fordi du har kunne læse anbefalinger på nettet. Skal du til udlandet, er det også en fordel, da lejekontrakt mm. er på dansk, hvilket er nemmere at forstå.

Et par gode råd

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal leje bil. Derfor er en af de ting, der er vigtigst, at du kigger på proceduren ved uheld eller motorproblemer. Det er nemlig rart at have afklaret på forhånd, hvem du skal kontakte i tilfælde af, at der sker noget uforudset. Det er nemlig vigtigt altid at følge instrukserne og ikke bare få repareret bilen uden skriftlig godkendelse. Hvis du kommer i et uheld, så er det altid en god ide at kontakte politi, udlejningsfirma og forsikringsselskab. Noter derudover også navn og adresse på alle involverede. 

Derudover er det en god ide at kontrollere bilen, når den bliver udleveret. Hvis der er skader eller ridser, så dokumenter dem, og skriv dem i kontrolrapporten, da du ellers risikerer at blive holdt ansvarlig. Noter derudover også kilometerantal, brændstofsmåler mm. Vær også opmærksom på, at du har ret til et afslag i prisen, hvis du får en ringere bil, end den du bestilte.

 

Flere Nyheder