Kan man afprøve sexlegetøj før køb?

16 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
Kan man afprøve sexlegetøj før køb?

Vi forstår godt, hvis du lige med det samme overvejer, at det da kunne være smart at afprøve noget muligt sexlegetøj, inden man købte det, så man kunne teste, om det virkede til en eller ej, så man ikke kastede pengene efter noget, der ikke passede i størrelsen, eller man måske skulle have købt en anden model.

Men hvis du lige vender det scenarie for dig selv og forestiller dig rent praktisk, hvordan det skulle foregå, så vil du nok også indse, at det ikke er en praksis, som man bør anbefale.

For man kommer måske til at sammenligne det med, hvis man er nede at handle noget tøj i en butik, hvor der jo er prøverum.

Man tager tøjet med derind og ser, om det passer, ser fint ud og så videre, og hvis man vil have det, så gør man op og køber det.

Vil man ikke have det, så afleverer man det enten til en ekspedient eller lægger det tilbage igen.

Det ville jo være spild, når man så mange mennesker gerne vil afprøve tøjet af gode grunde, inden de køber det, men man så måtte smide det ud bagefter.

Nogle butikker opererer jo med, at man så blot lægger der tilbage, så andre mennesker kan købe det velvidende, at andre mennesker kan have rørt ved det og endda have haft det på.

I andre butikker afleverer man det, så det kan komme til rens og blive solgt til fuld pris, eller man gør det til en del af et udsalg med nedsatte varer.

Forestil dig så prøverum, der skulle afprøves med sexlegetøj.

Det ville svine, være uhygiejnisk, og man ville kunne komme til at smitte andre med sexsygdomme eller bare sygdomme generelt.

Man kan afprøve varen derhjemme ved køb og så eventuelt returnere den, få den byttet eller pengene retur.

Flere Nyheder