Ja, det koster penge at få hjælp fra en maler, men…

17 september 2020
Camilla Skøtt

Det er hårdt arbejde at sætte en bolig i stand, og særligt hvis du står for alt arbejdet selv, kan det være svært at håndtere presset. I nogle tilfælde er det faktisk en god idé at få professionel hjælp, og det kan sagtens være hos en maler.

De færreste er vilde med at male, og det er en af de opgaver i et renoveringsprojekt, der kan tage livet af de fleste. Vi har talt med en maler på Amager for at finde ud af, om det kan betale sig at hyre professionel assistance:

“Nu er jeg jo maler, så jeg skal jo sige ja. Selvfølgelig kan det betale sig. Men faktisk ville jeg sige det alligevel – jeg har nemlig malet for så mange kunder nu, der efterfølgende har sagt, at det var alle pengene værd at slippe. Ofte er det heller ikke nær så dyrt, som kunderne forestiller sig, og dermed bliver det endnu lettere at få hjælp.”

Men pengene og besværet er ikke det eneste, der spiller ind: “Når du får hjælp fra en uddannet maler, slipper du for alle begynder- og sjuskefejlene. Du får et professionelt resultat, der holder i mange år, og det er som regel alle pengene værd.”

Få også hjælp til de hvide vægge

Hvis dine vægge i forvejen er hvide, og de alligevel skal males med hvid maling igen, kan det være fristende “lige” at gøre det selv. Men der er bare ikke noget “lige,” når det kommer til malerarbejde:

“Det er en lang proces at male, hvis du vil have et godt resultat. Der skal lukkes huller, slibes, rengøres og dækkes af, inden du overhovedet kan gå i gang, og hvis du bruger redskaber af dårlig kvalitet, vil du kunne se det i malingen – det giver ujævnheder, og det bliver ikke særlig flot.” 

Kort sagt er der altså al mulig grund til at få professionel hjælp af en maler.

Flere Nyheder