Gode anledninger til at lave amerikanske pandekager

06 februar 2021
Cecilie Mortensen

Hvad end du er meget rutineret i et køkken eller ej, så kan du helt sikkert få succes med at lave amerikanske pandekager. De tager ikke ret lang tid at lave, og de er samtidig et hit, uanset om de serveres for gæster, din partner eller måske familiens yngste. Hvis det er lang tid siden, du sidst har lavet pandekager, så kan du finde flere gode anledninger herunder til, hvornår disse pandekager kan serveres. 

Amerikanske pandekager til forskellige anledninger

Hvis du også elsker amerikanske pandekager, så er det et stort plus, at der er mange anledninger til at lave dem. Amerikanske pandekager kan både være ideelle at lave som brunch pandekager i weekenden, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det første måltid. 

Amerikanske pandekager er omvendt også gode som en dessert, hvis de spises med lidt is eller sirup til. Eller hvis du selvfølgelig bare har lyst til en ekstra lækker eftermiddagssnack, hvor du bruger lige det tilbehør, som du mest er til. 

Idéer til sundere amerikanske pandekager 

Hvis du gerne vil have et lidt sundere alternativ til de amerikanske pandekager, så er det også muligt. Du kan f.eks. vælge at udskifte sødmælken med skummetmælk. Derudover kan du også tilføre banan til opskriften, da det er en god måde at få ekstra sødme på. Når du tilfører banan, kan du samtidig også skære sukkeret fra eller alternativt bruge mindre end det, der står i opskriften.

Find opskriften på amerikanske pandekager

Hvis du gerne vil finde en opskrift på amerikanske pandekager, så finder du mange online. Det kan derfor også være svært at vurdere, hvilken du skal gå med. Hvis du dog elsker de helt klassiske små og nærmest fluffy pandekager, kan du begynde her: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/4209/amerikanske-pandekager. Så kan du også altid selv eksperimentere med, om du vil lave tilføjelser til opskriften eller ej. 

Flere Nyheder