Min virksomhed er måske ikke så stor – men vi gør meget for medarbejderne i det daglige. Det er en prioritet, at samtlige ansatte trives på kontoret – de tilbringer trods alt størstedelen af deres vågne tid på arbejdspladsen, og derfor er det vigtigt, at de har det godt. Når medarbejderne trives, trives virksomheden, er vores filosofi – og medarbejderne er i høj grad med til at bestemme, hvilke tiltag, som skal sikre trivslen og det gode arbejdsmiljø.

Firmafrugt – en hjælp i det daglige

Vi har for eksempel bestilt frokost ordning udefra, så medarbejderne ikke selv behøver at smøre madpakker og slæbe dem med på arbejde. Vi har en madmor, som anretter maden, således at den virker lækker og indbydende. Selve maden består mestendels af grønt, magert kød, og fiberrigt brød, således at medarbejderne kan fornemme, at vi kerer os om deres fysiske sundhed. Desværre er der kun frokost mellem halv elleve og halv to. Herefter skal medarbejderne klare sig med hvad der nu er på kontoret – og det er ofte slik, chips, kage, sodavand og andre usunde kulhydrat- og sukkerholdige varer. Derfor har jeg undersøgt markedet for leverandører af firmafrugt, og her igennem fundet frem til Frugtcompagniet.

Med Frugtcompagniet får jeg leveret frisk frugt til døren i de mængder, jeg har besluttet – og i de intervaller, der passer mig. Når man tilbyder medarbejderne frisk frugt som alternativ til kage, slikskabet eller sodavands automaten, gør man det nemt for dem selv at foretage det sunde valg. Det er jo langt fra optimalt, hvis de ansatte spiser sig tykke og usunde i arbejdstiden. Frisk frugt kan sagtens virke mindst lige så opkvikkende som et bolsje eller en sodavand – og så er det bare langt sundere.

Jeg har nu samarbejdet med Frugtcompagniet i to måneder, og kan på det varmeste anbefale deres services!