Gå trygt i alkoholbehandling på et behandlingscenter

04 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Går du og overvejer at lægge flasken på hylden? Så bør du få hjælp til projektet hos et professionelt behandlingscenter.

Få hjælp til afrusning på et behandlingscenter

En misbrugsbehandling på et behandlingscenter vil altid indledes med afrusning eller afgiftning såfremt der er tale om et tungt og længere varende misbrug.

De giftige og afhængigheds skabende stoffer skal være helt ude af systemet førend den afvænnende terapi kan påbegyndes. Da der er meget stor risiko for udvikling af voldsomme abstinenser symptomer i forbindelse med afrusning eller afgiftning er det vigtigt at denne foregår under overvågning af sundhedsfagligt personale. Samtidig vil du være i trygge rammer uden mulighed for tilbagefald når du gennemfører afrusning eller afgiftning på et behandlingscenter.

Personalet vil søge at lindre dine smerter og ubehag med eksempelvis håndkøbsmedicin, varme bade, kolde omslag eller urtete. Og der vil være mulighed for tilførsel af væske og salt via drop for at undgå dehydrering hvis du skulle kaste meget op eller svede voldsomt.

alkoholbehandling

Terapi mod afhængighedsbetinget misbrug hos et behandlingscenter

Når du har gennemgået den indlede afrusning og afgiftning vil du få mulighed for at deltage i et intensivt behandlings forløb af cirka fem ugers varighed. Du vil under hele forløbet være indlogeret på behandlingscenteret uden adgang til afhængigheds skabende substanser af nogen art.

Til gengæld vil du alle døgnets fireogtyve timer have mulighed for at snakke med en misbrugskonsulent, som kan hjælpe og støtte dig hele vejen igennem. Og når dit behandlings forløb er til ende kan du altid følge op med møder som kan hjælpe dig med at undgå tilbage fald.

Find det bedste behandlingscenter i Danmark

Hos Behandlingscenter Stien, som er et af de behandlingscentre i Danmark med en høj succesrate inden for behandling af afhængigheds betinget misbrug, kan du få en lang og effektiv alkoholbehandling. Klik ind og læs mere på behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling.

Flere Nyheder