Fire grunde til at bruge hudplejeprodukter med naturlige ingredienser

Kvinder bruger i gennemsnit 168 kemikalier på deres krop hver dag, ifølge en undersøgelse fra miljøgruppen. Mens mænd typisk bruger færre produkter, smører de sig ind i omkring 85 kemikalier hver dag. Med alle de kemikalier involveret i vores skønhedsrutiner er det ikke underligt, at folk søger mere naturlige ingredienser – det vil sige ingredienser der kommer fra naturen og ikke er tilsat kemikalier.

​​Produkter med naturlige ingredienser har i sidste ende mange flere fordele for vores hud, krop, trivsel og miljøet.

Ro i sindet

De kemikalier der bruges i skønhedsprodukter, ikke ofte ikke reguleret. Kosmetik er et af de områder hvor staten ikke blander sig ret meget i hvad der er i. Sandheden er at vi ofte ikke ved, hvad der er sikkert og hvad der ikke er.  Det er ikke nok at håbe på at man ikke bliver syg af at bruge en bestemt creme, men det er bestemt ikke rart ikke at kunne stole på et produkts sikkerhed.

Brug af produkter med naturlige ingredienser giver en ro i sindet, der simpelthen ikke kan opnås gennem uregulerede produkter med kemikalier.

Bedre for huden

Naturlige ingredienser kan beskytte huden mod solskader, berolige irritationer og meget mere. For eksempel indeholder Spirulina, også kendt som cyano, antiinflammatoriske egenskaber og kan medvirke til at nedsætte virkningerne af aldring såvel som afgifte og tone huden.

Bedre for kroppen

Mens vores hud har en beskyttende barriere for at farlige stoffer ude, kan nogle kemikalier snige sig forbi og blive absorberet i vores blod. Faktisk kan 60% af det vi smører på huden absorberes direkte. Og undersøgelser har vist at vores immunforsvar, humør, nervesystemer og reproduktive systemer bliver påvirket af de gængse kommercielle cremer og skønhedsprodukter.

Hvad er der i almindelige skønhedsprodukter?

Parfume bruges ofte til at dække de kemiske lugte i skønhedsprodukterne, dermed bliver resultatet et kemikalie oven i et andet kemikalie. Og da virksomheder ikke er forpligtet til at afsløre ingredienserne i deres produkter, bruger de ofte giftige kemikalier der kan være skadelige for brugeren.

Af alle disse årsager og flere til, anbefaler vi at du bruger skønhedsprodukter fyldt med naturlige ingredienser, start hos https://www.veracura.com/