Find billig luft til vand eller luft til luft varmepumpe online

17 maj 2021
Astrid Pedersen

Ønsker du at reducere energiforbruget i din bolig og minimere husstandens samlede CO2 aftryk? Så kan du vælge at gå over til klimavenlig opvarmning med en varmepumpe.

Skal jeg vælge en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe?

Når du står for at skulle købe en billig varmepumpe til din bolig står valget grundlæggende mellem to forskellige modeller: Luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper.

Det er dog oplagt at vælge en en luft til vand varmepumpe hvis du fortrinsvis opvarmer din bolig ved hjælp af vand radiatorer. En luft til vand varmepumpe kan nemlig fungere som en fin erstatning for dit gamle fyr, og med lethed opvarme samme mængde brugsvand og cirkulations vand for omtrent en femtedel af prisen.

Samtidig er en luft til vand varmepumpe langt mere driftsikker og energi effektiv end et gammelt olie, gas eller pille fyr. Det betyder at du skåner miljø og klima når du skrotter fyret til fordel for en luft til vand varmepumpe, og samtidig sparer tid og omkostninger forbundet med rensning, reparation og vedligeholdelse.

Køb en luft til luft varmepumpe som erstatning for de dyre radiatorer

Varmer du der imod op ved hjælp af elvarme kan du med stor fordel udskifte de uddaterede elovne med smarte luft til luft varmepumper. En luft til luft varmepumpe er, i lighed med en luft til vand varmepumpe, både mere energi effektiv og miljø venlig end den traditionelle opvarmnings form.

Der ud over får du utroligt mange fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe. Langt de fleste luft til luft varmepumpe modeller anno 2021 er forsynet med luft filter som giver dig et renere og sundere indeklima samtidig med at behovet for udluftning reduceres – og så kan du spare endnu mere på varmen!

Find din nye luft til luft varmepumpe på billigventilation.dk.

Flere Nyheder