Arbejdet med asset management kan være ensomt

08 august 2019
Anders Lundtang Hansen
Arbejdet med asset management kan være ensomt

At arbejde med asset management kan være meget forskelligt, opgaverne er udfordrende, og man lærer hele tiden noget nyt, det vil du for eksempel opleve, hvis du er ansat her eller hyrer dem til at lavet arbejdet for dig: https://deas.dk/

Hvis du så er ansat til den slags, der udfører arbejdet, så kan man arbejde sammen med andre om det, men mange af den slags mennesker, der arbejder med asset management vælger at arbejde på egen hånd med den ekspertise, de har, som de så kan udnytte til at klare kundens opgaver med.

Har de spørgsmål, støder panden mod muren eller generelt oplever områder, hvor deres viden kommer til kort, så kan de spørge nogle kollegaer til råds om, hvordan man klarer den slags – men det kan så ofte gøres over mail.

Så efter en endt arbejdsdag, så kan man føle, at man egentlig ikke har talt med andre mennesker end dem, man lige hilste på på gangen.

Man spiste måske endda ens frokost udefra, læste avis, tjekkede telefonen og så videre, og al kommunikation mellem kunden, dig og de andre medarbejdere skete elektronisk.

Når man kommer hjem til familien, er ens hals helt tør, fordi man ikke har brugt stemmebåndet hele dagen, og man lever op, når man er sammen med familien.

Men det er jo også vigtigt med et godt arbejdsmiljø, og det kræver blandt andet, at man får snakket med de andre kollegaer, ser nogle mennesker og generelt får nogle indspark fra andre.

Så hvis der er en kantine i dit firma, så gå ned i den og snak med de andre i spisetiden, og brød rytmen med at kommunikere elektronisk og tag fat i dem direkte ansigt til ansigt.

Er der mulighed for det, så gå i fredagsbaren eller arranger nogle events, hvor I som kollegaer kan mødes omkring, lære hinanden at kende og få et godt forhold sammen.

Flere Nyheder